Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівництво Волинської облради перебуває у відрядженні на Львівщині

Голова обласної ради Григорій Недопад та його перший заступник Юрій Поліщук із одноденним робочим візитом сьогодні відбули на Львівщину з метою ознайомлення із матеріально-технічною базою Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України.
Фото Волинська обласна рада

Голова обласної ради Григорій Недопад та його перший заступник Юрій Поліщук із одноденним робочим візитом сьогодні відбули на Львівщину з метою ознайомлення із матеріально-технічною базою Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України. Цю поїздку ініціював голова постійної комісії обласної ради з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Віктор Галан-Влащук. 

Нагадаємо, депутат очолює обласний Центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт", що опікується залученням людей з інвалідністю до занять фізичною культурою і спортом. Відтак, керівництву обласної ради обранець запропонував ознайомитись із кращими практиками реабілітації спортсменів з інвалідністю нашої держави, обмінятись досвідом та обговорити подальшу співпрацю із керівництвом Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ