Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Кіборг оголосив голодування і вимагає вибачень від Зеленського

Ветеран АТО Микола Воронін, який захищав Донецький аеропорт, вимагає від кандидата у президенти Володимира Зеленського вибачитися за образи героїв Євромайдану, Небесної Сотні, перед вірянами ПЦУ за жарти про Томос. Він оголосив голодування.

Про це він написав у Facebook, а також розмістив відеозвернення, записане в аеропорту “Бориспіль”, де голодує, передає видання 3oko.com.ua.

“Багато хто намагався донести до кандидата у президенти України Зеленського, та він не чує, хоч усюди бреше про те, що почує кожного. У вас, пане ЗЕ, вистачило боягузтва попросити вибачення у кадирова, та не вистачає совісті попросити вибачення перед Народом України, загиблими та живими за жарти про актрису із німецьких фільмів про дорослих, та про ебонітові палички, не вистачає совісті попросити вибачення у Героїв Євромайдану, у загиблих Героїв Небесної Сотні, у вірян, які радіють томосу совісті вибачення попросити нема. Нема совісті попросити вибачення у луганського поета Василя Голобородька за вкрадене ім’я. Не вистачає совісті довести усім, що ви не наркоман, здати тести спеціалістам VADA як пропонує Володимир Кличко. Совісті не вистачає”, – зазначив Воронін.

Він також опублікував фото на тлі монітора телевізора, який вивіз із Донецького аеропорту.

В інших дописах Воронін поскаржився на печію, він уточнив, що у нього немає жовчного міхура і нирки.

“Не знаю скільки витримає мій організм без нирки і жовчного міхура, стомлений від цієї війни, то ж якщо раптом не виживу, не згадуйте злими словами. Не хвилюйтеся за мене рідні та друзі, я і більше ризикував життям заради цієї країни”, – написав ветеран АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ