Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кілька вулиць Залізничного району завтра будуть без водопостачання

У зв'язку з проведенням планових робіт із перепідключення новозбудованого водопроводу на вул. Яворницького, завтра, 6 квітня, з 10:00 і до 18:00 год буде припинено подачу води до кількох вулиць у Залізничному районі міста.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Зокрема, без водопостачання будуть вулиці: Любінська (парна сторона від №74 до №104), Вагонна, Яворницького, Баштанна, Караджича, Мостова, Головатого, Сигнальна, Паровозна, Виговського (непарна сторона від №1 до №17), Городоцька (непарна сторона від №241б до №249).

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності. Ми докладемо максимум зусиль, щоб завершити роботи якомога швидше.

Цілодобова гаряча лінія ЛМКП «Львівводоканал»: короткий номер 15-51 (для стаціонарних телефонів) або +38 (032) 259-15-50, +38 (032) 259-15-51 (для дзвінків з мобільного).



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ