Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Кіностудія «Kinorob» представила Держкіно готовий фентезі-фільм «Сторожова Застава»

Кіностудія «Kinorob» представила Держкіно готовий фентезі-фільм «Сторожова Застава», - прес-служба Держкіно.

Проект «Сторожової Застави», за мотивами книги Володимира Рутківського, став одним із переможців 5-го конкурсного відбору Держкіно, отримавши державну фінансову підтримку розміром 18 128,7, що становить 45% від загальної вартості виробництва фільму.

«Сторожова Застава» є дебютною повнометражною роботою режисера Юрія Ковальова. Продюсери — Єгор Олесов та Юрій Прилипко, сценаристи — Сашко Дерманський, Ярослав Войцешек і Юрій Ковальов. Оператором картини є Юрій Король. Композитори — Владлен Пупков та Сергій Сідоров.

Сонячне затемнення активує магічний часовий портал. Звичайний хлопець Вітько потрапляє з XXI століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин — богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею — все це у супроводі вражаючих візуальних ефектів. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічним істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість.

Головні ролі у фільмі виконали: Даниіл Каменський — Віктор, Єва Кошева — Оленка, Роман Луцький — Олешко, Олег Волощенко — Ілля, Олександр Комаров — Добриня, Георгій Дерев’янський — дід Овсій, Слава Красовська — Росанка, Наталія Сумська — Миланка, Єржан Нуримбет —Андак, Єрболат Тогузаков — Шаман, Іван Денисенко — Тугарин.

12 жовтня «Сторожова Застава» вийде у широкий кінотеатральний прокат. Прокатом в Україні займатиметься компанія UFD.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ