Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кліматична фірма: які завдання вирішує, як вибрати надійну компанію

Як вибрати кліматичну фірму для вирішення завдань з мікроклімату?

bedroom-g57318e6e9_1920.jpg

Затишок в будинку - неодмінна запорука успіху. Приємно прийти з роботи, розуміючи, що в спекотну пору над тобою завжди подує прохолодне повітря з кондиціонера. І навпаки - в зимову холоднечу, руки, що замерзають до тремтіння, завжди розтопить обігрівач, дбайливо встановлений фахівцями з мікроклімату. Однією з таких компаній, наприклад, є фірма Alter Air.

При виборі кліматичної фірми дуже важливо звернути свою увагу на дві головні складові. Який досвід роботи має кліматична фірма і як про неї відгукуються її клієнти. Ситуації можуть бути різними - іноді, потрібно встановити просто один кондиціонер для будинку, а іноді і розробити цілу систему вентиляції для офісу. Тому досвід роботи важливий, як і наявність кваліфікованих фахівців - щоб вони не розгубилися на місці!

Які послуги надають кліматичні фірми?

Вентиляція і кондиціонування

Кліматичні компанії надають послуги з встановлення кондиціонерів і монтажу вентиляційного обладнання. Це може включати в себе покрокову розробку і монтаж цілої системи вентиляції. Передбачене як для домашньої обстановки, так і для адміністративних будівель та бізнес-центрів, де наявність величезної кількості сучасних кімнат і кабінетів потребуватиме не менш сучасної вентиляції.

air-conditioner-g5ccbd7e33_1920.jpg

Опалення

Якщо влітку існує необхідність в охолодженні сухого та теплого повітря, а навколо стоїть нестерпна спека, то взимку основною проблемою є саме гостра нестача тепла. Останнім часом, спотові ціни на газ б'ють всі рекорди, а цілі країни не знають, звідки взяти гроші на забезпечення населення якісним опаленням. Тому необхідність в обігріві відчувається ще гостріше! Кліматичні фірми пропонують великий асортимент різних обігрівачів, батарей опалення, газових і електрокотлів, а також теплі підлогові покриття! Подібна різноманітність товарів обумовлена тим, що є необхідність не тільки обігріти будинок, а й не допустити зайвих втрат тепла!

heating-g3582299a2_1920.jpg

Водопостачання та інші послуги

До ще однієї послуги кліматичних компаній можна віднести установку і монтаж пристроїв для водопостачання. Вони пропонують величезну кількість різних бойлерів, вироблених іменитими компаніями: Gorenje, Арістон, Атлантик тощо. При цьому, бойлери можуть бути розраховані на різний обсяг витрат води, що важливо враховувати при їх монтажі.

Як знайти надійну кліматичну фірму для свого проєкту?

При виборі кліматичної компанії, важливо звертати увагу на досвід роботи і відгуки клієнтів. Чи надає вона повний комплект послуг - від креслення до монтажу обладнання, або виконує лише часткові роботи? А також, які гарантії існують для її клієнтів?

Компетенції та досвід співробітників

Співробітники кліматичної компанії зобов'язані бути кваліфікованими фахівцями в галузі експлуатації кліматичної техніки, мати великий досвід роботи і проєктування різних систем. Щоб у разі, якщо у людини виникне будь-яке питання зі встановлення обладнання - дати максимально своєчасну і об'ємну відповідь по суті!

Угоди з постачальниками

Угоди з постачальниками являють собою реєстрацію умов закупки товарів у постачальників. В угоді можна позначити період, протягом якого вона діє і статус - чи погоджене воно чи ні, діє чи закрите. Це допомагає компаніям надати потрібний комплект послуг для клієнтів, при цьому забезпечивши і себе, і покупців від форс-мажорних обставин. Важливо перевірити - чи потрібно підписувати додаткові угоди з компанією при отриманні послуг.

Гарантія щодо виконання роботи

Важливо перевірити, чи надає компанія гарантію на обладнання, чи сертифіковане воно? А також, чи задіяні в процесі його установки досвідчені інженери і навчені монтажні бригади?

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ