Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко до Богдана: "Не ганьбіться такими "інформаційними виступами"

Міський голова Києва також звинуватив Богдана в маніпуляції Конституцією. На заяви чільника Офісу президента відреагував голова КМДА Віталій Кличко. На своїй сторінці у Facebook міський голова Києва назвав заяви Богдана на його адресу "добіркою пліток та маніпулятивних догадок". Про це повідомляє 5 канал.

"Сьогоднішня пресконференція керівника Офісу президента Андрія Богдана нагадувала "байки зі склепу" – добірка пліток, маніпулятивних домислів і нічого більше. Коли такі речі говорить керівник Офісу президента – це виглядає, як мінімум, дивно і некомпетентно. Усі свої, як ви думаєте, "страшилки", пане Богдане, передавайте до правоохоронних органів. І не ганьбіться такими "інформаційними виступами"! Ви ще й законами і Конституцією маніпулюєте", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Офіс президента спрямує до правоохоронців інформацію про можливі корупційні схеми в Київраді. Про це заявив чільник відомства. Андрій Богдан також повідомив під час брифінгу, що він кілька разів зустрічався з очільником КМДА. І Віталій Кличко в розмові нібито підтвердив, що не контролює Київраду і йому доводиться йти на компроміс "смотрящими". 

Минулого тижня чільник Офісу президента України відправив лист із проханням звільнити голову КМДА Києва Віталія Кличка. 
Своєю чергою, глава Кабміну Володимир Гройсман заявив, що уряд розгляне питання про погодження звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації на найближчому засіданні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ