Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Книга добра": завтра презентуватимуть ІІ етап проекту

13 квітня в Дипломатичній академії України відбудеться презентація ІІ етапу проекту “Книга добра”. Про це сьогодні, 12 квітня, повідомила прес-служба МЗС України.

Понад 3 000 людей вже надіслали свої історії про добрі вчинки. З них літературна рада на чолі з письменницю Марією Матіос відібрала сотню найцікавіших. Історії розміщені на офіційному сайті knyga-dobra.blogspot.com та на сторінці Книга Добра у соціальній мережі www.facebook.com. Тепер для них потрібно створити ілюстрації. Техніка виконання малюнку обирається автором на власний розсуд. Розмір конкурсної роботи – формат А-4. Обов’язково необхідно зазначити назву Доброї історії, до якої здійснювалась ілюстрація, прізвище, ім’я, вік автора та контактну інформацію. Чекаємо на ваші малюнки до 01 червня 2017р. за адресою:   БО "БФ "Чисті Серцем", а/с "Книга добра", м.Київ, 01001 або на email: [email protected]

Книга створюватиметься у майстерні Центру української культури м.Таллінн (Естонія) з унікального саморобного паперу. 100 авторів, чиї роботи увійдуть до «Книги добра» та 100 найактивніших учасників   ІІ етапу проекту, віком від 8-16 років  поїдуть на літній відпочинок в Угорщину. Якщо переможець з певних причин не зможе відвідати  цю країну, то така можливість  буде у його рідних. Крім того,  100 хлопців та дівчат зможуть оздоровитися  в Карпатах!

А вихованці найактивніших шкіл, які візьмуть участь у Проекті,  презентуватимуть "Книгу Добра" в одній із 50-ти країн світу. Насамперед, її передадуть в Національну бібліотеку Ватикану (Італія), бібліотеку Конгресу США,  Королівську бібліотеку Великої Британії та  Олександріївську бібліотеку (Єгипет). Також 25 унікальних "Великих книг", разом із друкованими копіями, буде презентовано в усіх обласних центрах України та передано бібліотекам і загальноосвітнім школам.

Нагадуємо, що організатори Проекту планують виготовити 100 ексклюзивних екземплярів "Книг історій про Добро" (на черпаному папері) та 10 000 друкованих примірників. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ