Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кохання поза часом: у Львові 14 лютого одружуватимуть до опівночі

У Львові 14 лютого на День всіх законних міській відділ РАЦСі прийматиме заяви та реєструватиме шлюби з 10.00 до 24.00. Про це сьогодні, 6 лютого, розповіла нова очільниця ГТУ юстиції у Львівській області Іванна Смачило під час прес-конференції.

Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

«Львівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану за адресою: місто Львів, вул. Франка, 157. Туди станом на 6 лютого вже зголосилось зареєструвати свої стосунки на папері 39 пар», – розповіла начальниця управління державної реєстрації ГТУЮ у Львівській області Оксана Куманська-Нор.

Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

Також Іванна Смачило додала: «У 2017 році на День святого Валентина у Львові та області одружилися 140 пар, з них 40 – у міському РАЦСі. Статистика «Шлюбу за добу», говорить про те, що торік  було зареєстровано близько 3% розлучень. У той час, як статистика звичайних традиційного одруження свідчить про цифри у 10 разів більші. Тому стереотип про те, що сьогодні пара одружилась, а завтра вже розлучились – спростовано.

Особисто на моє переконання, встановлювати місячний термін, аби дати молодятам подумати  і ще раз все зважити – це стара бюрократична державницька позиція, яка залишилась позаду. Адже навіть церква не ставить випробувальні терміни", - розповіла Іванна Смачило.

Також очільниця анонсувала що у планах є запуск послуги «Шлюб за добу» у замках Львівщини. Нараз у Львові є три локації, де можна швидко одружитись: аеропорт «Львів», Шевченківський гай, стадіон «Арена Львів».

Додамо, що Львівський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Львівській області розташований за адресою: місто Львів, вул.І.Франка,157; тел.(032)-270-56-94.

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ