Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колектив факультету міжнародних відносин підтримав кандидатуру Маркіяна Мальського на посаду декана

У Львівському університеті триває процес призначення на посади деканів факультетів. Вчора, 8 січня 2024 року, Конференція трудового колективу відбулася на факультеті міжнародних відносин.
Маркіян Зіновійович Мальський

На порядку денному засідання було погодження кандидатури професора Маркіяна Мальського на посаду декана факультету міжнародних відносин.

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Статуту Університету та Положення про призначення декана факультету у Львівському національному університеті імені Івана Франка, Конференція трудового колективу заслухала програму розвитку факультету, яку презентував Маркіян Зіновійович, а після її обговорення погодила кандидатуру професора Маркіяна Мальського на посаду декана факультету міжнародних відносин.

Факультет міжнародних відносин Львівського університету створено 1992 року. Упродовж понад 30 років факультет зберігає високе реноме сучасної європейської школи міжнародних відносин та дипломатії. Факультет відомий в Україні та за її межами завдяки підготовці фахівців для дипломатичної служби України, міжнародних організацій, компаній та корпорацій, наукових інституцій України та інших країн. Зараз на факультеті міжнародних відносин здобувають освіту близько 1600 студентів, а освітній процес забезпечують понад 130 викладачів. Серед випускників факультету – міністри та заступники міністрів Українського Уряду, народні депутати, надзвичайні і повноважні посли України, генеральні консули, керівники великих корпорацій і компаній, відомі вчені, лідери неурядових організацій.

Нагадаємо, що згідно з чинним законодавством, Ректор звертається до Конференції трудового колективу факультету з поданням про надання згоди на призначення відповідної кандидатури. У разі надання такої згоди, претендент упродовж п’яти робочих днів подає заяву та інші документи, передбачені законодавством, а Ректор Університету впродовж 10 робочих днів укладає контракт та видає наказ про призначення на посаду декана факультету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ