Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колесніков відстояв Губицького на посаді заступника голови Львівської ОДА – «Високий замок»

Віце-прем’єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков відстояв кандидатуру Володимира Губицького на посаді заступника голови Львівської ОДА, хоча губернатор Михайло Костюк хотів його звільнити. Про це йдеться у статті «В ЛОДА оселилося «залізничне лобі»?, опублікованій у сьогоднішньому, 2 грудня, числі «Високого замку».

За інформацією газети, Борис Колесніков начебто домовився з президентом, що в усіх чотирьох облдержадміністраціях, що прийматимуть Євро-2012, профільні заступники не мінятимуться до чемпіонату.

Також, за версією газети, на своїй посаді залишиться Іван Стефанишин як представник Народної партії, з якою пов’язують і нинішнього губернатора.

Журналісти газети крім того повідомили, що посади заступників голови ОДА можуть обійняти нинішній заступник начальника Львівської залізниці Іван Груник, який пов'язаний через партію «Відродження» з братами Дубневичами, які, своєю чергою, пов’язані з Укрзалізницею, або ж екс-мер Трускавця Богдан Матолич. На посаду керівника апарату пророкують екс-начальника міліції Львівщини Михайла Янковського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ