Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Колеснікову передали у розпорядження бюджет підготовки до Євро-2012

Кабінет Міністрів призначив Міністерство інфраструктури головним розпорядником бюджетних коштів держпрограми підготовки та проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року замість Національного агентства з питань підготовки і проведення чемпіонату. Про це сказано у постанові Кабміну №31 від 23 січня.

"Головним розпорядником бюджетних коштів є Мінінфраструктури, розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня та відповідальним виконавцем бюджетної програми - Укрєвроінфрапроект", - сказано у постанові.

Загальний обсяг фінансування держпрограми на 2008-2012 роки становить 116,4 млрд гривень, з них кошти держбюджету і кошти, залучені під держгарантії, становлять 59 млрд гривень, кошти місцевих бюджетів - 5,5 млрд гривень, інші джерела - 51,8 млрд гривень.

Як повідомлялось, ЧЄ-2012 з футболу пройде з 8 червня по 1 липня 2012 року.

Чемпіонат будуть приймати від України Київ, Львів, Донецьк, Харків, від Польщі - Варшава, Гданьськ, Вроцлав і Познань.

Нагадаємо, за словами віце-прем’єр-міністра - міністра інфраструктури Бориса Колеснікова, Україна готується прийняти під час фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року (з 8 червня до 1 липня) як мінімум мільйон футбольних уболівальників.

Прямі витрати України на проведення Євро-2012, за словами Колеснікова, не перевищать 750 мільйонів доларів.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ