Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Спорт

Колишній гравець "Карпат" повернувся на карантин в Україну

Ексголкіпер "Карпат" прибув з Латвії до України поїздом, пасажирів якого перевірили на наявність Covid-19.

Голкіпер Максим Кучинський зараз є гравцем латвійського. Після призупинення чемпіонату він вирішив повернутися з столиці Латвії Риги в Україну спецпотягом. 

"Як і очікувалося, до нас зайшли для перевірки люди в костюмах, які чимось нагадують персонажів мультфільму "Міньйони". Всі пройшли перевірку, я спокійно взяв рюкзак, валізу і пішов до виходу. І тут почалося.

Отримую повідомлення від друзів з посиланням на сайт: у вашому поїзді кожен другий хворий коронавірусом, ситуація погана, нікого з поїзда не випустять і в такому дусі. Був шокований, адже буквально кілька хвилин тому лікарі говорили, що все добре. Мене, звичайно, це обурило, але потрібно було чекати. Люди, які приїхали мене зустрічати, були в шоці, як і всі пасажири мого вагона. Нас готували до найгірших варіантів. Як мінімум, інфекційної лікарні. Щоправда, ми сиділи, жартували і не сильно замислювалися на цю тему, але негативні думки все ж проскакували. Через годин п'ять очікування нас все ж випустили: підозри не підтвердилися. Людям, яких ніхто не зустрічав на вокзалі, організували автобуси, які повинні були доставити їх додому.

Хочу побажати всім здоров'я. Потрібно берегти себе, зайвий раз не ризикувати контактами і ретельно мити руки. І впевнений, що все буде добре", – розповів Кучинський Footboom.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, лідер Першої ліги закликав своїх вболівальників дотримуватися карантину.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ