Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Командувач Нацгвардії відвідав військові частини Львова

Напередодні візиту на українсько-американські навчання «Репід Трайдент–2020» командувач Національної гвардії України генерал-полковник Микола Балан відвідав підпорядковані військові частини, що дислокуються у Львові, повідомляють у пресслужбі НГУ.

У ході візиту командувач Національної гвардії України провів робочу зустріч із командуванням Західного територіального управління та оглянув територію і об’єкти інфраструктури 2-ї Галицької бригади.

Окремим питанням було обговорено покращення умов приживання та несення служби військовослужбовцями та розбудови об’єктів інфраструктури військової частини, зокрема у новоствореному підрозділі бригади, що розташований у місті Дрогобичі Львівської області.

Нагадаємо, що 2 Галицька бригада одна із найбільших військових частин в Нацгвардії, її підрозділи виконують широкий спектр службово-бойових завдань. Зокрема, гвардійці забезпечують громадську безпеку у трьох обласних та одному районному центрі на заході України, а також протидіють незаконному видобутку бурштину-сирцю у Рівненській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ