Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Командування РФ розпорядилося вилучати паспорти у бойовиків ДНР/ЛНР

Російське командування розпорядилося вилучити паспорти у бойовиків так званих "Донецької/Луганської народних республік" (ДНР/ЛНР) аби уникнути дезертирства. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

В лавах проросійських бандформувань продовжує падати рівень морально-психологічного стану. 

Так, за даними української розвідки, в підрозділах організованого злочинного угрупування з назвою «5 окрема мотострілецька бригада», що безчинствує на тимчасово окупованих територіях Украни, близько 300 бойовиків написали рапорти про звільнення й виказали небажання надалі проходити «службу» в лавах НЗФ. Це пов’язано зі зменшенням фінансування, яке надходить від їхніх російських кураторів, а також незадовільним забезпеченням виконання завдань. Зокрема, відповідно до указу головного злочинця Захарченка й наказів командирів «1 та 2 АК», з 1 січня бандитам припинили виплачувати додаткову грошову надбавку за участь у бойових діях.

З метою недопущення дезертирства, ватажки російсько-терористичних бандформувань, яких курує влада РФ, розпорядились вилучити паспорти у бойовиків. Пояснили цей крок як нібито однієї з умов для виплати грошового забезпечення. 

Цей факт також підтверджує бойовик «9 окремого мотострілецького полку» з позивним «Комісар», який «служив» в батальйоні комбата «Веселого» та нещодавно був затриманий українськими розвідниками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ