Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Команди з понад 10 шкіл Львова отримають гранти на розвиток соціальних підприємств

17 червня у Львові відбудеться форум-нагородження «Львівські шкільні соціальні підприємства». 30 команд зі шкіл Львівської громади презентуватимуть ідеї розвитку соціального підприємства на базі закладу освіти.
Фото - ЛМР

Найкращі ідеї понад 10 команд отримають до 200 000 грн грантової підтримки для запуску шкільних підприємств, повідомляють в ЛМР. 

Створення шкільних підприємств має на меті розвиток м’яких навичок у школярів, які допоможуть їм обрати правильний вектор у дорослому житті, виховання молодих підприємців для зміцнення в майбутньому економіки України та створення умов для самореалізації молоді в Україні.

 На першому етапі оцінювання члени комісії проєкту розглянули презентації, мотиваційні відео та бізнес-плани учасників проєкту, а під час форуму на команди чекає пітчинг, де учасники продемонструють навички публічного виступу. Після пітчингу комісія обере переможців для подальшого розвитку бізнес-ідей по шкільному соціальному підприємництву.

Як зазначають в ЛМР, завдяки менторській підтримці, команди навчатимуться вести підприємницьку діяльність протягом серпня 2024 – листопада 2024 року і зможуть отримати прибуток, який спрямують на різноманітні соціальні потреби.

«Учасники проєкту напрацювали дуже цікаві ідеї у сфері перероблення пластику, паперу та тканин, в агросфері, виготовленні прикрас, виробів зі скла, глини, воску та інші. Кожна бізнес-ідея має соціальну місію, яка сприятиме зменшенню проблем в громаді», – зазначила Анна Чуба, керівниця проєкту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ