Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комісія із Секретаріату Президента приїхала розібратися з другою відставкою Любомира Буняка

Зараз у Львівській міській раді перебуває комісія із Секретаріату Президента, яка приїхала розглянути, вивчити стан справи щодо відставки колишнього міського голови Львова Любомира Буняка. Про це «Гал-info» повідомила заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Романів.
Наразі в кабінеті міського голови відбувається засідання комісії із Секретаріату Президента за участю заступників міського голови та колишнього міського голови Львова Любомира Буняка. Також комісією було проведено розмову із в.о. міського голови Зеновієм Сіриком.
 До складу комісії входить представник Львівської області в Секретаріаті Президента та інспектор Василь Стронський.
Нагадаємо, що 27 вересня 2005 року ухвалою сесії Львівської міської ради було прийнято рішення про дострокове припинення виконання Любомиром Буняком повноважень міського голови м. Львова. „За” проголосував 71 депутат. 12 жовтня Любомир Костянтинович подав позов про визнання незаконним рішення Львівської міської ради про дострокове припинення його повноважень до суду Шевченківського району міста Києва. 27 грудня, за словами Любомира Буняка, його позов було задоволено і він повернувся до виконання обов’язків міського голови Львова. 29 грудня депутати одоноголосно 69 голосами повторно прийняли рішення про досторокове припинення повноважень Любомира Буняка на посаді міського голови.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ