Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комісія з питань ЖКГ ЛОР розглянула низку актуальних профільних питань

20 грудня комісія з питань ЖКГ ЛОР розглянула низку актуальних профільних питань, - інформують у прес-службі ЛОР.

20 грудня, відбулося засіданнякомісії з питань житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики. Депутати розглянули низку актуальних профільних питань.

Зокрема, обговорили ініціативу КЗК ЛОР ЦМЦ «Львівський палац мистецтв» встановити сонячні батареї, які мають забезпечити електроенергією заклад. Для цього, за попередніми підрахунками, необхідно передбачити на наступний рік у межах Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини – 3 млн грн.

Члени комісії підтримали саму ідею встановлення сонячних батарей. Однак питання фінансування буде розглянуте тільки після проведення енергоаудиту в Львівському палаці мистецтв.

Крім того, комісія заслухала інформацію щодо виконання Закону України "Про енергетичну ефективність будівель" в частині виготовлення енергетичного сертифікату, а також погодила перелік заходів, фінансування яких здійснюватиметься в рамках реалізації Програми заходів для налагодження системи поводження з ТПВ у м. Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ