Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комісія з питань ЖКГ підтримала звернення щодо внесення змін до Податкового кодексу

Комісія з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики сьогодні, 30 травня, розглянула низку питань життєдіяльності області. Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

Зокрема депутати погодили з винесенням на розгляд сесії облради проект звернення до Верховної Ради України щодо необхідності підтримати проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування у вільних митних зонах промислового типу.

Йдеться про звернення до Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо визначення Львівської області пілотною з реалізації проекту створення єдиної вільної митної зони промислового типу в прикордонних регіонах.

Передбачається, що такі зміни стануть вагомим поштовхом для підвищення рівня соціально-економічного розвитку області, залучення інвестицій, впровадження інновацій тощо.

Крім того, члени комісії заслухали інформацію управління капітального будівництва Львівської ОДА щодо стану виконання на об’єктах будівництва за період 2017 – І півріччя 2018 років, а також розглянули низку депутатських запитів, листів-звернень від громадських організацій та громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ