Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Комісію культури Львівської міськради можна ліквідувати як імпотентну, - Радик

Постійна депутатська комісія культури, молодіжної політики та спорту Львівської міської ради щоразу перед виступами у Львові виконавців, які підпадають під заборону намагаються зняти їз себе відповідальність. Про це сьогодні, 3 жовтня, в коментарі Гал-інфо розповів координатор Економічного Бойкотного Руху Олег Радик.

За його словами, цього разу комісія має визначити чи дозволяти у Львові концерт "Потап і Настя. 10 років", який має відбутися у Львівському цирку 29 жовтня.

«Для того, щоб зняти із себе відповідальність за рішення вони викликають на засідання ініціатора ухвали про заборону виступів у Львові тих виконавців, які під час російської агресії проти України виступали з гастролями в Росії. Комісія боїться взяти на себе відповідальність», - сказав Олег Радик.

Він наголосив, що в комісії є депутати від «Самопомочі» і незважаючи на те, що в ухвалі за яку вони також голосували, є чітко все прописано. Однак, щоб зняти з себе відповідальність вони викликають ініціатора ухвали Любомира Босаневича від фракції УКРОП.

«Я пропоную ліквідувати комісію як імпотентну», - заявив Олег Радик.

Додамо, що концерт "Потап і Настя. 10 років" має відбутися у Львівському цирку. Вартість квитків становить від 150 до 650 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ