Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

Кому війна, а в Дрогобичі вирішили більярд пограти

Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради, в часі війни терміново вирішило придбати ..... більярдний стіл.

Більярдний стіл в Дрогобицькій міській раді вирішили придбати для народного дому в селі Верхні Гаї, що розташований на вулиці Залізнична, 4. Відповідно до підписаного договору ФОП "Заінчківська Альона Іванівна" повинна передати замовнику більярдний стіл розміром 8 футів для гри в пул вартістю 20 тисяч гривень. Договір було підписано 26 вересня 2023 року (UA-2023-09-26-014092-a).

Загалом Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради доволі активно витрачає кошти в час війни на різноманітні ремонтні роботи, створення документації на об'єкти культурної спадщини, акустичне обладнання, сувенірну продукцію, тенісні столи тощо.

Найбільшою запланованою витратою став договір на проведення ремонтно-реставраційних робіт фасадів пам’ятки архітектури місцевого значення — Палацу (Музей «Дрогобиччина») на вул. Т. Шевченка, 38 у м. Дрогобичі Львівської обл. Вартість запланованих робіт склала майже 8 мільйонів гривень (UA-2023-09-14-008954-a). Договір про ремонтні роботи було укладено 6 жовтня. Після того, як голова Львівської ОВА Максим Козицький доручив проаналізувати заплановані закупівлі обʼєднаних територіальних громад області та обмежити непершочергові видатки місцевих бюджетів Львівської області в умовах воєнного стану.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ