Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Конфлікт між міліцією та підприємцями вичерпано – Теодор Дяків

Сьогодні, 13 квітня, відбулася зустріч представників Комітету підприємців Львівщини з керівництвом управління боротьби з економічними злочинами у Львівській області. Повідомив «Гал-info» член КПЛ, голова Асоціації платників податків Львівщини Теодор Дяків.
За його словами, ця зустріч покликана завершити застосування незаконних скерувань, якими користувалися міліціонери, перевіряючи суб’єктів підприємництва. Відтепер форму таких скерувань приведено до вимог законодавства. У них чітко має бути зазначено підстави для перевірки суб’єкта підприємницької діяльності, мета такої перевірки, обсяг питань та термін її проведення. «Раніше розмитість цих підстав приводили до корупції та порушення прав підприємців», – сказав «Гал-info» Теодор Дяків. Нову форму скерування вже надали всім керівникам райвідділів і вона фактично діє від 10 квітня.
Теодор Дяків також додав, що наразі конфлікт між підприємцями та міліцією вичерпано.
Нагадаємо, що раніше Комітет підприємців Львівщини звертався з відкритим листом до начальника міліції Львівської області, щоб правоохоронці припинили масові, безпідставні перевірки підприємців.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ