Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конкурс бізнес-ідей «Роби своє» - це підтримка та розвиток підприємництва у громадах

Англійська мова стає невід’ємною частиною життя. Все більше людей зацікавлені у її вивчені, а сучасні діти потребують сучасних методик викладання. Навчання має бути цікавим, насиченим та інноваційним.

Саме тому фонд «МХП-Громаді» в межах грантового конкурсу бізнес-ідей «Роби своє» підтримали 

Ірину Антонюк з її ідеєю відкрити приватну школу з вивчення іноземних мов у м. Рудки Львівської обл. 

На підтримку проєкту виділили 77785 грн. За ці кошти Ірина придбала інтерактивну панель для проведення уроків, меблі, орендувала приміщення та запустила рекламну кампанію у соцмережах. 

«Якісне вивчення  мови – це головний пріоритет моєї роботи. Завдяки інтерактивній панелі уроки стали цікавішими, насиченішими різними видами вправ для закріплення нової лексики, граматики, іграми, відеосупроводом, захоплюючими інтерактивними завданнями. Вони дійсно викликають зацікавленість в учнів. Я зареєструвалась як підприємець, а тепер планую ще взяти на роботу викладача німецької мови, щоб розширити пропозицію», - розповідає Ірина.   

Ірина Семко, менеджерка Фонду «МХП-Громаді» додає: «Зацікавленість у вивченні мов зростає. Ми бачимо, що у навіть у невеликих містечках є потреба у приватних мовних школах. Тож бізнес-ідея Ірини знайшла підтримку фонду в межах нашого проєкту «Роби своє».   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ