Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конкурс проектів місцевого розвитку: в обласній раді розпочався цикл семінарів

Сьогодні, 20 листопада, відповідно до розробленого графіку проведення семінарів щодо участі в обласному конкурсі проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік в сесійній залі обласної ради відбулися перші навчання.

Першими семінар відвідали представники обласних комунальних закладів, установ та некомерційних підприємств Львівської обласної ради.

Співголова Конкурсної ради, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, звертаючись до присутніх, наголосив, що конкурс проектів місцевого розвитку (раніше – конкурс мікропроектів) з року в рік удосконалюється.

«У 2019 році ми матимемо новий пріоритет – «Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради», який охоплюватиме будівництво, капітальний ремонт, реконструкцію, придбання обладнання та інвентаря, благоустрій території», - розповів він. 

Нагадаємо, що відтепер участь у конкурсі зможуть брати структурні підрозділи юридичних осіб, а також обласні заклади та установи галузей охорони здоров’я, освіти, культури, спорту та соціального захисту.

«Дуже радий, що конкурс викликав велику зацікавленість. Обласна рада всіляко сприятиме успішній його реалізації і в 2019 році. Закликаю усіх зацікавлених брати участь у конкурсі проектів місцевого розвитку», - наголосив Володимир Гірняк.

Додамо, що під час навчання учасники розбирали реальні приклади як варто готувати проекти, на що необхідно звернути особливу увагу тощо.

Нагадаємо, що початок прийому заявок у рамках проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік розпочнеться о 9:00 год. 3 грудня 2018 року і триватиме до 18:00 год. 31 січня 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ