Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Концерн «Галнафтогаз» і найсильніша людина світу Василь Вірастюк підписали контракт про співпрацю

«Концерн «Галнафтогаз» і український Strongman Василь Вірастюк підписали річний контракт про співпрацю, — повідомив прес-секретар «Концерну «Галнафтогаз» Олесь Пограничний. За його словами, Василь Вірастюк став обличчям мережі заправок «ОККО», яка своєю чергою провела сесію богатирських турнірів на приз Василя Вірастюка. Так, у травні богатирські турніри на приз найсильнішої людини світу пройшли в Харкові та Кіровограді, а в червні такий турнір відбувся в Івано-Франківську.

Історія  співпраці найсильнішої людини України, чемпіона світу Василя Вірастюка та мережі АЗС «ОККО» почалася ще у 2000 році, коли Вірастюк переїхав з Івано-Франківська до Львова і влаштувався на роботу в Галнафтогаз. Починаючи з 2003 року, компанія виступала організатором та спонсором цілого ряду богатирських змагань та показових виступів Василя Вірастюка, а з 2004 року мережа АЗС «ОККО» стала співорганізатором турнірів на призи Василя Вірастюка, метою яких є популяризація цього виду спорту та пошук нових атлетів. У травні 2006 року «Концерн Галнафтогаз» підписав з українським богатирем річний контракт.
«Сьогодні в нашій федерації є  ситуація, коли ми маємо сильний склад основної збірної. Два рази підряд  — у 2003 і 2004 роках — наша команда здобувала титул «Найсильніша нація планети». У 2005 році ми поступилися першістю литовцям і зайняли друге місце. Щоб повернути собі цей престижний титул українські богатирі мусять активно працювати, тренуватися, шукати нових атлетів. За попередні три роки ми разом з мережею АЗС «ОККО» провели близько 10 багатирських турнірів і знайшли кількох перспективних атлетів» —  зазначив Василь Вірастюк.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ