Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Корупція вже занадто довго стримує Україну, - Байден

Українська влада повинна активно боротися з корупцією, оскільки вона вже надто довгий час стримує державу від прогресу.

Про це заявив віце-президент Джо Байден під час спільного оголошення заяв з Президентом України Петром Порошенком, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Всі українці, державні службовці, ділові кола повинні співпрацювати для того, аби викорінити корупцію, яка вже занадто довго стримує Україну від прогресу», - сказав Байден. 

За його словами, українці не зможуть і далі миритися з корупцією, особливо після подій Революції Гідності.

«Дуже важливо для України, аби забезпечити процвітання і бути частиною безпечної Європи, викорінити цю ракову пухлину, люди повинні це бачити, що з минулим повністю покінчено раз і назавжди», - наголосив він.

Байден підкреслив, що нині Україні треба приймати складні рішення, підвищувати темпи реформ, а також зміцнюватися по всіх напрямках верховенства права.

«Я вже казав Президенту під час нашої зустрічі: допоки ви будете здійснювати поступ у боротьбі з корупцією, ви будете будувати майбутнє для всіх українців, США будуть з вами. Ми вже надали значні фінансові зобов'язання і також стали вашими союзниками по всьому світу, для того, аби дійсно представити Україну як таку, яка має право на новий день», - резюмував віце-президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ