Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Костюк побував на «Монді Пекеджінг Бегс Юкрейн», що виробляє паперову тару

Сьогодні, 10 січня, в рамках робочої поїздки в Жидачівський район голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк провів зустріч з представниками ТОВ «Монді Пекеджінг Бегс Юкрейн», яке спеціалізується на виробництві паперової тари та оглянув цех виробництва. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час спілкування з керівництвом компанії Михайло Костюк зазначив, що на підприємстві могли б виготовляти паперові пакети для Львівщини, аби їх поліетиленові аналоги втратили попит. «При наших проблемах з утилізацією побутового сміття відмова від поліетилену значно покращила б цю ситуацію. Варто розробити такий територіальний проект», - сказав керівник області і додав, - «Чистоти дешевої не буває».

На запитання Михайла Костюка про перспективи виготовлення побутових паперових мішків перший заступник генерального директора ТОВ «Монді Пекеджінг Бегс Юкрейн» Петро Потерейко відповів: «Ми працюємо над цим на рівні державних стандартів. Адже на сьогодні, наприклад, мішки для цукру та борошна згідно з ДСТУ мають бути виготовлені з поліпропілену. Ми розробили стандарт на паперові мішки і сподіваємося, що він працюватиме. Тоді і 25, і 50 кілограм цукру та муки в Україні пакуватимуть в паперову тару, як і в усьому цивілізованому світі».

Також голова Львівської ОДА запропонував представникам підприємства здійснювати вантажні перевезення сировини та готової продукції залізницею, аби розвантажити автошляхи.

Довідка.

ТзОВ „Монді Пекеджінг Бегс Юкрейн” розпочало свою виробничу діяльність у квітні 2008 року. Засновник – австрійське підприємство ТзОВ „Монді АІ”. Основним видом діяльності підприємства є виробництвопаперової тари, а зокрема промислових паперових мішків.

Обсяг реалізованої продукції за 2012 ріксклав 189,7 млн грн. Частка у загально-районному обсязі – 21,3%. Поступлення до бюджету у 2012 році становило 24,1 млн грн. У 2011 році в основний капітал було вкладено 2 млн грн, у 2012 році – 40 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ