Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Козицького обрали головою Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад

Начальника Львівської ОВА, депутата Львівської обласної ради Максима Козицького сьогодні, 27 вересня, обрали головою Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України. Про це повідомляє Львівська обласна рада.
Фото: ЛОР

«Дякую, шановні колеги! Для мене за честь працювати в колективі Конгресу місцевих та регіональних влад.

Перед нами стоять спільні виклики, попри те, в якому регіоні України ми знаходимося», – зазначив після обрання головою Палати регіонів Максим Козицький.

В.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод від себе особисто та від всієї Львівської обласної ради привітав Максима Козицького з обранням. Побажав високих досягнень, самореалізації та втілення всіх якісних ідей, задумів та планів для нашої перемоги, відновлення і розвитку областей та цілої України.

Попередній голова Палати регіонів Віктор Микита склав свої повноваження у зв’язку з призначенням на посаду заступника керівника Офісу Президента України.

Заступником голови Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України обрали голову Харківської обласної ради, президента УАРОР Тетяну Єгоровову-Луценко.

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України є консультативно-дорадчим органом, утвореним Указом Президента України від 25 лютого 2021 року № 73/2021.

Головою Конгресу є Президент України, який здійснює загальне керівництво його діяльністю, визначає порядок роботи та головує на засіданнях Конгресу.

Відповідно до Положення Конгрес складається з членів Конгресу. Організаційно у складі Конгресу діють Президія Конгресу, Палата місцевих влад, Палата регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ