Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Козицький відзначив переможців обласної дитячої мистецької премії «Талановита Львівщина»

Цьогорічними лауреатами стали 4 колективи та 14 учнів з мистецьких шкіл Львова, Оброшина, Рави-Руської, Миколаєва, Стрия, Радехова, Лисятич та Трускавця.

Сьогодні, 27 жовтня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький вручив нагороди переможцям обласної дитячої мистецької премії «Талановита Львівщина». Премію присуджують учням мистецьких навчальних закладів та учасникам дитячих творчих колективів мистецьких шкіл Львівської області за високі досягнення у мистецькій майстерності, перемогу у міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсах.

Також відзнакою «Викладач року» та грошовою винагородою відзначають керівників колективів і викладачів, учні яких стали лауреатами обласної дитячої мистецької премії.

З обласного бюджету для нагородження премією цьогоріч виділили 300 тис. грн.

«Важкі часи формують сильних людей. Наші діти своїми усмішками, успіхами у навчанні та позашкіллі доводять це щодня.

Дякую наставникам, вчителям і батькам за виховання й постійну підтримку цих талантів. Вдячність дітям за відданість улюбленій справі. Ви маєте унікальні вміння. Бережіть та розвивайте їх», – зазначив під час нагородження начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ