Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Кредобанк” отримав статус „Виробник кращих вітчизняних товарів-2006” на Всеукраїнському конкурсі-виставці „Кращий вітчизняний товар 2006 року”

Відкрите акціонерне товариство  „Кредобанк” отримало статус „Виробник кращих вітчизняних товарів-2006” у номінації „Банківські послуги” на Всеукраїнському конкурсі-виставці „Кращий вітчизняний товар 2006 року”, також отримало 3 дипломи з медалями за  три проекти. Конкурс  відбувався у рамках загальнодержавної   виставкової   акції „Барвиста Україна”. Про це повідомив прес-центр ВАТ „Кредобанк”.

Зокрема, конкурсна комісія визнала кращим вітчизняним товаром 2006 року три послуги „Кредобанку”, а саме  „Послуги Центру сприяння залученню інвестицій та розвитку малого і середнього бізнесу”, „Послуги Єдиного офісу обслуговування інвесторів” і „Послуги фінансово-інвестиційного супермаркету”. При цьому конкурсна комісія відзначила  європейський рівень послуг, які надає ВАТ „Кредобанк”.
Загальнодержавна виставкова акція „Барвиста Україна” проходила 22-26 серпня в Києві і була приурочена до Дня Незалежності України. Загалом в конкурсі „Кращий вітчизняний товар 2006 року”  взяли участь 246 підприємств, організацій та комерційних банків, які представляли  455 видів продукції, товарів і послуг.
ВАТ „Кредобанк” (до 1 січня 2006 року  АТ „Кредит Банк (Україна)”) заснований у 1990 році. За даними Нацбанку України, на початок поточного року по розміру загальних активів банк займав 25-те місце серед 163 банків, що діяли в Україні.        
     Найбільші акціонери банку - PKO Bank Polskі S.A володіє 69,36% акцій банку та Європейський банк реконструкції і розвитку - 28,86%, українські акціонери-1,78%.
    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ