Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Крючков вніс 7 мільйонів застави і вийшов з ізолятора

Екс-нардеп Дмитро Крючков, який був екстрадований з Німеччини в Україну, вийшов зі слідчого ізолятора під заставу у 7 мільйонів гривень. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Екс-голову правління "Енергомережі" та колишнього депутата Дмитра Крючкова, який звітував соратнику президента Ігорю Кононенку про афери в енергетиці і якого 15 квітня екстрадували з Німеччини до України, випустили із СІЗО під заставу у 7 мільйонів гривень, які вніс його адвокат Олександр Лисак. Тепер Крючков зобов'язаний носити електронний браслет.

У коментарі Радіо Свобода Олександр Лисак підтвердив, що внесені як сума застави 7 мільйонів – це його власні кошти.

Захисник вніс ці гроші ще в п’ятницю, 19 квітня, після чого екстрадованому бізнесмену одягнули електронний браслет і того ж дня випустили із СІЗО.

Крім носіння браслету, Крючков зобов’язаний також не відлучатися з Києва без дозволу, здати на зберігання закордонний паспорт, не спілкуватися з іншими підозрюваними у справі та з’являтися до детектива, прокурора або суду за першою вимогою.

Солом’янський суд Києва взяв під варту бізнесмена Дмитра Крючкова 17 квітня з альтернативою застави у розмірі 7 мільйонів гривень – замість 346 мільйонів гривень, про які клопотали детективи і прокурори. Тоді ж прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заявили, що планують оскаржити це рішення

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ