Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

КТП Львівської області отримали ліміти газу на І декаду квітня загальним обсягом 17 млн 385 тис. кубометрів

Комунальні теплопостачальні підприємства Львівської області отримали ліміти газу на першу декаду квітня загальним обсягом 17 млн 385 тис. кубометрів. Про це повідомив Віктор Гальчинський, представник прес-центру НАК "Нафтогаз України" у Львівській області.
Теплопостачальні підприємства м. Львова отримали ліміти газу на першу декаду квітня в таких обсягах: МКП «Львівтеплоенерго» – 9 млн кубометрів, МКП «Залізничнетеплоенерго» – 2,5 млн кубометрів.
Без лімітів на першу декаду квітня залишилися комунальні підприємства, що не виконали вимог НАК «Нафтогаз України» та ДК «Газ України» щодо забезпечення рівня розрахунків за спожитий у 2006 році природний газ на рівні понад 60%: КП «Наше місто» (м. Трускавець);  ДП «ЛАНТ-ЖКВ» ВАТ «ЛЗА» (м. Львів).
Середній рівень розрахунків комунальних теплопостачальних підприємств Львівської області за спожитий у 2006 році природний газ станом на 3 квітня становив 58,6%. Рівень розрахунків за газ, спожитий у березні, становив 78%.
У ДК «Газ України» наголошують, що компанія укладатиме угоди на постачання газу у міжопалювальний період 2006 року та подаватиме газ для підігріву води лише тим комунальним теплопостачальним підприємствам, які  нададуть компанії графік погашення заборгованості за спожитий в опалювальний період газ та будуть неухильно його виконувати.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ