Warning: A non-numeric value encountered in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/readnews.php on line 222
Новини України: Колектив академії сухопутних військ ім.Сагайдачного оприлюднив відкритого листа
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колектив академії сухопутних військ ім.Сагайдачного оприлюднив відкритого листа

Колектив академії сухопутних військ ім.Сагайдачного відкрито звернутись до керівництва та депутатів Верховної Ради України, вищого військового керівництва держави.

Як зокрема зазначено у зверненні, принизлива кампанія, розгорнута проти Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в інформаційному просторі, поширені звинувачення та маніпуляції з боку певної категорії осіб, у тому числі народних депутатів України та представників громадськості, підривають морально-психологічний стан колективу, дестабілізують обстановку у вищих військових навчальних закладах, дискредитують його в його очах суспільства, вносять розбрат у військову спільноту.

Предметом спекуляцій зокрема називають ситуацію, що розгорнулась за участю одного солдата, який: "прагне набути ознак жертви "боротьби з системою". Даний солдат за наслідком численних перевірок проведених органами військового управління та Військової служби правопорядку напередодні був відрахований з числа курсантів Національної академії.

Дане звернення оприлюднила викладачка академії сухопутних військ України Тетяна Плазова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ