Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

КУА «Оптіма-Капітал» і ВАТ «Укрексімбанк» анонсують початок роботи в галузі недержавного пенсійного забезпечення

КУА «Оптіма-Капітал» підписала договори про адміністрування та управління активами з непідприємницьким товариством «Недержавний корпоративний пенсійний фонд ВАТ «Укрексімбанк». Про це повідомили в КУА „Оптіма”.
На початку листопада 2005 року провідна банківська установа України ВАТ «Укрексімбанк» визначив КУА «Оптіма-Капітал» переможцем тендера з реалізації довгострокового проекту зі створення та обслуговування корпоративного недержавного пенсійного фонду.
Тоді сторони зафіксували свої наміри в «Генеральному договорі про послуги в галузі недержавного пенсійного забезпечення». Підписання договорів про адміністрування та управління активами стало логічним продовженням співпраці.
Початок роботи «НКПФ ВАТ «Укрексімбанк» заплановано на квітень 2006 р.
«Це питання уже назріло і ми йдемо у ногу з часом. Пенсійні активи – це серйозний інвестиційний ресурс, ефективне використання якого дозволить більш ніж 3 тисячам наших працівників впевнено дивитися у майбутнє», - сказав Володимир Курганський, заступник Голови Правління ВАТ «Укрексімбанк».
Як  зазначив Олег Медведєв, генеральний директор КУА «Оптіма-Капітал»: «Для нашої компанії це рішення є результатом довготривалої і кропіткої підготовчої роботи. Ми пишаємося співпрацею з такою потужною фінансовою установою і виправдаємо довіру ВАТ «Укрексімбанк».
ВАТ «Державний експортно-імпортний банк України» – універсальна кредитно-фінансова установа з 100% державним капіталом. Відноситься до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах і великих індустріальних містах країни.
КУА «Оптіма-Капітал» разом з компанією «Оптіма-Інвест» входить у групу компаній «Оптіма», яку було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ