Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кубок Львова з волейболу їде до Польщі

У Львові завершився Міжнародний турнір «Відкритий Кубок Львова з волейболу»¸ який тривав впродовж 14-16 вересня. За підсумками змагань володарями Кубку Львова з волейболу стала команда з польського Жешува «Ресовія», повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

У запеклій боротьбі останнього матчу турніру за перше-друге місце із рахунком  1:3 (25:19, 21:25, 11:25, 18:25) «Ресовія» обіграла господаря змагань ВК «Барком-Кажани». І хоча у першій партії "кажани" впевнено вирвались у лідери та завершили її на свою користь, другий сет залишився за польськими гостями. Перш за все через помилки «кажанів»  та завзятість поляків. У третьому сеті гості ще впевненіше захопили майданчик і з усіх сил тримались за перемогу. І їм це вдалось – 11:25.  Попри спроби «кажанів» відвоювати першість, у четвертій партії знову перемагає «Ресовія». І хоча наприкінці матчу «кажани» спробували догнати суперника, чуда не сталось – 18:25. Відтак, Кубок Львова з волейболу вирушає до Польщі.

Друге місце у Кубку посідають господарі ВК «Барком-Кажани» і отримують  нагороду за кращого гравця, яким став Юрій Семенюк.

Рахунок матчу за третє  місце – ВК «Славія" та ВК "Шахтар" - 0:3 (18:25,12:25, 27:29). При чому, якщо у двох перших партіях поспіль білоруси впевнено лідирували, то остання видалась кардинально іншою. Гості зі Словаччини билися з останніх сил, фактично зрівнявши рахунок. Проте із загальним підсумкорм 27:29 білоруський "Шахтар" таки перемагає у матчі, автоматично обіймаючи 3 сходинку турніру. "Славія" (Словаччина)  - четверта. 

Щодо жіночих команд. «Львів’янка-ЛДУФК-СКІФ»  обігрує "Буковинку" із рахунком   3:2 (17:25, 25:21, 25:15, 18:25, 15:13) і стає переможцем жіночого турніру. 

Польська ВК "МОСІР" та "Спортліцей" з Білої Церкви  завершили поєдинок із рахунком 1:3 (12:25, 25:23, 20:25, 5:25), посівши четверте та третє місце відповідно.

Це уже шостий «Відкритий Кубок Львова з волейболу». Він став особливим перш за все завдяки участі жіночих команд.

Нагадаємо, що у 2017 році «Кубок Львова» вирушив до Мінська.

Додамо, що міжнародний турнір «Відкритий Кубок Львова з волейболу» відбувся за фінансовим  сприянням управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Організатор змагань – львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» та Львівська обласна федерація волейболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ