Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Курсанткам, який збив п'яний майор, вручили погони молодших лейтенантів медичної служби

Курсанткам, який збив п'яний майор, вручили погони молодших лейтенантів медичної служби. Про це повідомили в Командуванні Медичних сил Збройних Сил України.
Фото: Командування Медичних сил Збройних Сил України

У День знань в Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ” начальник штабу – перший заступник командувача Медичних сил ЗС України полковник медичної служби Андрій Галушка разом з начальником Української військово-медичної академії полковником медичної служби Валерієм Савицьким вручив погони молодших лейтенантів медичної служби та посвідчення офіцерів слухачам Української військово-медичної академії, які нещодавно отримали важкі травми внаслідок жахливої дорожньо-транспортної пригоди.

Відповідно до наказу Міністра оборони України молоді офіцери зараховані до лав слухачів Української військово-медичної академії та після одужання зможуть продовжити навчання і здійснити свою мрію стати військовими лікарями.

- Вітаю Вас з присвоєнням першого офіцерського звання. Бажаю Вам якнайшвидшого одужання та після проходження реабілітації чекаємо на вас у строю. Щоб ви продовжили навчання за визначеними медичними спеціальностями та в подальшому залишилися на військовій службі в лікувальних закладах Збройних Сил України, - зазначив Андрій Галушка.

З цією приємною подією молодих офіцерів Медичних сил ЗС України також привітали представники Національного військово-медичного клінічного центру “ГВКГ”, військового вишу та рідні.

Бажаємо дівчатам швидкого одужання, якнайшвидше стати до строю зі своїми колегами та з гордістю носити військове звання офіцерів медичної служби!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ