Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Курсанти Національної академії Держприкордонслужби стажуватимуться на кордоні

Практичні стажування - невід'ємна частина процесу підготовки висококваліфікованих фахівців-прикордонників. Щорічно, згідно з планом, курсанти Національної академії проходять стажування на державному кордоні України.

Так, сьогодні понад 150 курсантів 4-го року навчання, серед яких 60 дівчат, вирушили до органів охорони державного кордону для набуття практичного досвіду та закріплення теоретичних знань, здобутих у вищому навчальному закладі Держприкордонслужби.

Майбутні офіцери-прикордонники академії будуть проходити стажування на посадах, згідно з їхньою спеціальністю, такою, наприклад, як дільничний інспектор, начальник відділення (групи) дільничних інспекторів відділу прикордонної служби, офіцер по роботі з іноземцями та адміністративного провадження органу охорони державного кордону, начальник відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби тощо.

Стажування у курсантів-прикордонників триватиме близько місяця. Під час свого перебування молоді офіцери мають на практиці закріпити свої теоретичні знання, а також здобути навички, які будуть вкрай необхідні під час несення служби у підрозділах з охорони державного кордону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ