Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Курсанти склали Присягу працівника Національної поліції у Львові

Курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ склали Присягу працівника Національної поліції.

Сьогодні, 29 вересня, напередодні відзначення Дня захисників і захисниць України, а також свята Покрови Пресвятої Богородиці, відбулись урочистості з нагоди складання Присяги працівника Національної поліції України курсантами 1-го курсу Львівського державного університету внутрішніх справ.

На вірність українському народу присягнули 252 курсанти з шістнадцяти областей України - вони дали клятву захищати українську державу, стійко стояти на сторожі її свободи і незалежності, боротися із злочинністю, захищати громадян від протиправних посягань на їх життя, здоров’я, права й свободи.

Першокурсників та усіх присутніх вітали: начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський, ректор Львівського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Роман Благута, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

«Вітаю вас з тим, що ви доєднались до нашої великої поліцейської родини. Ви зробили свідомий вибір – присвятити свої життя боротьбі з несправедливістю та беззаконням. Цей вибір накладає на вас обов’язок – наполегливо навчатися, щоб в майбутньому реалізувати свій потенціал. Коли ви приєднаєтесь до діючих підрозділів, саме від вас залежатиме те, наскільки наші громадяни і наша держава відчуватимуть себе захищеними. Я вірю в вас і в те, що перемога буде за нами. Слава Україні!», - звернувся до курсантів очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ