Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Квентін Тарантіно стане письменником

Відомий кінорежисер Квентін Тарантіно планує займатися письменницькою діяльністю після завершення голлівудської кар’єри. Про це він розповів в інтерв’ю журналу GQ Australia.

Як пише Читимо, режисер зазначив, що його новий, дев’ятий за рахунком фільм «Одного разу в Голлівуді» (Бредом Пітом та Леонардо ді Капріо в головних ролях) може стати останнім: «Може так статися, що я зупинюсь, доки я на пікові. Побачимо!».

Також Тарантіно розповів, які твори він хоче писати: «Я буду писати книжки про кіно і почну писати для театру, тож я залишуся творцем. Просто я думаю, що я віддав фільмам усе, що міг».

Одного разу в Голлівуді (англ. Once Upon A Time In Hollywood) — американсько-британська комедія Квентіна Тарантіно. Фільм розповідає історію про телевізійного актора Ріка Долтона у 1969 році в Лос-Анджелесі, та його дублера Кліфф Бута, а також про те, як вони просуваються через мінливу кіноіндустрію. Історія розгортається на тлі подій, пов’язаних з сектою Чарльза Менсона.

Раніше повідомлялося, що попит серед глядачів на 53% вищий, якщо фільм знятий за мотивами книжки.

Як відомо, вперше секція Каннського кінофестивалю «Shoot the Book!» та кіноринок Marché du Film об’єднаються, щоби допомогти видавцям знайти кінокомпанії для екранізації їхніх творів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ