Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Квіт: Міносвіти не схвалювало посібник із патріотичного виховання, представлений напередодні

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт заявив, що його відомство не схвалювало посібник "Курс юного патріота", який у Києві презентували напередодні. Про це міністр написав у Facebook.

За його словами, інформація про те, що посібник має статус Міністерства освіти та науки України «схвалено для використання у середніх загальноосвітніх школах», не відповідає дійсності, адже на розгляд Колегії МОН не надходив і ніяких грифів Міністерства освіти і науки України йому не присвоювалися. 

"Схвалення цих додаткових навчальних матеріалів підписав тодішній директор ліквідованого Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Олександр Удод. Заявлена в УНІАН інформація є некоректною", – написав Квіт.

Нагадаємо, 26 серпня у Києві презентували навчальний посібник з патріотичного виховання «Курс юного патріота». Автор запевнив, що посібник отримав всі необхідні дозволи, пройшов через всі кваліфікаційні комісії і на сьогодні має статус Міністерства освіти та науки України «схвалено для використання у середніх загальноосвітніх школах».

Тиждень.ua
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ