Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Kyiv Euro Marathon вчетверте збирає шанувальників спорту та активного способу життя

12 травня 2019 року у м. Київ вчетверте пройде Kyiv Euro Marathon – спортивна подія для всіх шанувальників спорту та активного способу життя, який відбудеться за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Організатори об’єднають більше 3000 бігунів з різних країн світу.

Цього року на учасників чекають оновлена комфортна і швидкісна траса та дистанції для будь-якого рівня підготовки: 6 км, 12 км, напівмарафон, марафон, командна марафонська естафета та дитячі забіги. Ще одне нововведення 2019 року — у рамках Kyiv Euro Marathon відбудуться змагання зі скандинавської ходьби на дистанції 6 км.

На фестивалі за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні буде представлено Креативну територію ЄС, де кожен бажаючий зможе дізнатися більше про ЄС, європейські цінності та культуру, насолодитися відпочинком під сонцезахисним наметом у м’яких зіркоподібних пуфах. Також гості фестивалю зможуть зробити селфі в спеціальній фотозоні та взяти участь у інших численних активностях в Єврозоні.

“Ми раді підтримувати захід, який промотує активний спосіб життя та розвиток спорту у країні. Це співвідноситься із цінностями країн Євросоюзу та входить у наші пріоритетні напрямки роботи в Україні. Ми бачимо, що кожен рік все більше спортсменів приєднуються до цієї події, тим самим розповідаючи оточуючим про спільну мету – постійних рух та розвиток. Сподіваємося, що така спільна мета призведе до укріплення миру між людьми та країнами”, – коментують у Представництві ЄС в Україні.

Стартове містечко Kyiv Euro Marathon працюватиме з 7:00 до 15:30 12 травня наНСК “Олімпійський”. Останнє нагородження переможців відбудеться о 13:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ