Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Київстар припиняє підтримку однієї з послуг і анонсує новий тариф

Київстар припиняє роботу послуги «Смарт Київстар»

Як повідомили в пресслужбі оператора мобільного зв'язку, в не прості для нашої країни та абонентів часи, Київстар докладає усіх зусиль для підтримання стабільної роботи мережі для функціонування важливих послуг та сервісів. Деякі послуги у цей час втратили актуальність та не є пріоритетним для компанії. Саме тому послуга «Смарт Київстар» з 2 червня 2022 року припиняє свою роботу.

Київстар продовжить зосереджувати свої зусилля на найбільш актуальних для клієнтів напрямках. Зокрема, на відновленні мережі, забезпечені послуг мобільного зв’язку, мобільного й домашнього інтернету та на інших корисних сервісах.

Також, в компанії повідомили, що з 2 червня 2022 року для контрактних та бізнес-клієнтів, а з 6 червня для абонентів передплати Київстар запускає новий тарифний план LOVE UA.

Усі деталі про новий тариф будуть доступні на сайті Київстар у день його запуску.

Новий тариф буде діяти разом з іншими тарифами лінійки ТВІЙ, ВАШ та ВСЕ РАЗОМ і наші абоненти зможуть вибрати той варіант, який їм підходить найбільше. Разом з цим, тарифні плани LOVE та Смачний 2021 року будуть доступними для підключення лише до 05 червня включно.

Також Київстар покращує умови деяких тарифних планів для бізнес-клієнтів. У тарифі Smart Max збільшено ліміт дата-трафіку на максимальній доступній в мережі оператора швидкості інтернету до 60 ГБ на місяць, а у тарифному плані Smart Max+ взагалі скасовується обмеження швидкості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ