Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Київстар» змінє умови деяких тарифних планів

З метою надання ще більших можливостей своїм абонентам після запуску 4G, з 17 квітня 2018 року Київстар запропонує нові тарифні плани користувачам контрактної форми обслуговування та корпоративним клієнтам. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі "Київстару".

У зв’язку з чим з цього моменту для контрактної форми обслуговування буде припинена можливість підключення нових абонентів або перехід вже існуючих на тарифні плани «Безлім», «Безлім +», «Безлім Extra+», «Безлім Gold», «Безлім Platinum».

Важливо зазначити, що для абонентів, які підключили один зі вказаних тарифних планів до 17 квітня, всі умови обслуговування та плата за пакет послуг залишаються без змін.

Окрім цього, буде змінена назва тарифних планів «Безлім Extra», «Безлім Ultra» «Безлім Silver +». А також, для існуючих абонентів з тарифним планом «Безлім Silver +» будуть змінені деякі умови обслуговування, про які абонент буде проінформований SMS-повідомленням.

Для корпоративних клієнтів з 17 квітня 2018 року припиняється можливість підключення нових абонентів на тарифні плани Бізнес Офіс 80, Бізнес Офіс 160, Бізнес Офіс 240, Бізнес Офіс 320, Бізнес Офіс VIP, Бізнес Офіс Premium, Бізнес Офіс 500 Спеціальний. А також закривається можливість підключення пакетів «Все просто для бізнесу» для нових та існуючих користувачів вищезазначених тарифних планів.

З умовами нових тарифних пропозицій після їх запуску можна буде ознайомитися на сайті оператора у відповідних розділах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ