Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кирило Буданов провів зустріч із адміралом Вільямом Макрейвеном

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов провів робочу зустріч із екскомандувачем Сил спеціальних операцій США адміралом Вільямом Макрейвеном.
Фото - ГУР

Про це повідомляють на сайті ГУР МО. 

Адмірал Макрейвен ― досвідчений і мудрий воєначальник, який брав участь у війнах в Іраку, Афганістані та Перській затоці. Йому належить ключова роль у плануванні та реалізації багатьох видатних спецоперацій США, зокрема ― місії з кодовою назвою “Спис Нептуна” (2011), коли був ліквідований Осама бен Ладен.

Вільям Макрейвен ― автор низки книг про теорію і практику спеціальних операцій, про свій досвід в американській армії, про лідерство та самодисципліну. Його книга “Застеляйте ліжко. Дрібниці, які можуть змінити ваше життя... і, можливо, світ” стала бестселлером The New York Times та перекладена низкою мов, зокрема й українською.

Під час зустрічі генерал-лейтенант Кирило Буданов та адмірал Вільям Макрейвен обговорили ситуацію на нинішньому етапі російсько-української війни, а також обмінялись думками щодо стану і перспектив регіональної та світової безпеки.

Вільям Макрейвен висловив глибоку підтримку Україні та нашій нації у прагненні звільнити тимчасово окуповані українські землі від російських загарбників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ