Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лавров розповів, яку владу хочуть бачити в Україні

Лавров зробив заяву щодо подальшої долі українських полонених моряків. Російська Федерація очікує, коли в Україні будуть "адекватні" політики, готові "до конструктивного діалогу і з відповідальним сприйняттям реальності".

Про це заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, інформує ТСН.

"Хотілося б сподіватися, що в Києві рано чи пізно до влади прийдуть адекватні люди, здатні до конструктивного діалогу і з відповідальним сприйняттям реальності", - процитували його в прес-службі МЗС РФ.

Лавров переконує, що РФ не робить односторонніх дій для згортання відносин з Україною та робити цього не збирається. За словами міністра МЗС, "РФ виступає за збереження і створення умов для відродження багатопланових зв`язків і контактів".

Також він згадав про "русофобію" та відмовився коментувати кандидатів на пост президента України, які "вселяють надію на покращення відносин".

"Нас, зрозуміло, не може не турбувати ситуація, в якій іде підготовка до цих виборів. В Україні рівень насаджуваної зверху русофобії просто зашкалює. По суті, вона стала частиною державної політики. А нинішня київська влада керується не стільки інтересами своєї країни, скільки власними амбіціями, а також "рекомендаціями", а часом - прямими вказівками з інших столиць", - додав Лавров.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров накинувся зі звинуваченням на адресу президента України. За його словами, Петро Порошенко збирається напасти на Росію, а саме на окупований Крим. До цього глава російського МЗС вже неодноразово звинувачував українську вдладу в "неадекватності" та "русофобії".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ