Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

"Летючий Голландець" вразив львівського глядача неймовірними спецефектами

Сьогодні, 12 вересня, у Львівському національному театрі опери і балету ім. С. Крушельницької відбулася постановка Донецького академічного театру опери та балету ім. А. Солов’яненка за оперою "Летючий голландець" Р.Вагнера (до 200-річчя від дня народження композитора). Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Львівська публіка із захватом спостерігала незвичну постановку опери "Летючий голландець".

Зал Львівської опери був переповнений. Із захопленням глядачі різного віку сприйняла задум художників- поставників відтворити на сцені морські хвилі за допомогою сучасного обладнання.  Завдяки цьому перед глядачем на сцені з’являлося вражаюче штормове море.

Незвичною була й сама постановка, адже, за планом режисера-постановника Мари Курочки, змінено лібрето — уся дія відбувалася через призму передсмертного сну Зенти.

Після закінчення дійства публіка щедро обдарували виконавців оваціями та вигуками «Браво!»

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, прикрасою «Летючого Голландеця» головний диригент Донецького театру опери та балету ім. А. Солов’яненка Василь Василенко назвав провідних вокалістів Європи, які виконуватимуть головні партії – це Вальтер Фінк (Австрія) та Андреас Макко (Німеччина).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ