Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Лідер гурту "Океан Ельзи" влаштував несподіваний концерт прямо на Залізничному вокзалі Києва

Музикант вирішив підтримати українців, які зустрічають своїх близьких, або навпаки їдуть додому. Вакарчук зазначив, що за час війни Центральний вокзал столиці став справжньою "фортецею незламності".
Фото - соцмережі

"Київ. Центральний залізничний вокзал, Фортеця незламності. Місце, яке працює 24/7 і де люди чекають, зустрічаються, заряджають гаджети, є медпункт допомоги, а діти мають свою окрему ігрову кімнату, діти з деокупованих територій, діти вільної України", - написав в Instagram співак.

Разом із пасажирами та зустрічаючими Вакарчук виконав під гітару декілька хітів гурту "Океан Ельзи", а також українські пісні, які сьогодні стали особливими для кожного з нас - "Червону руту", "Ой чий то кінь стоїть" та інші. 

Також артист пригадав свій концерт на вокзалі у Львові, коли усі українці навпаки виїжджали за кордон.

"Згадав, як навесні був на вокзалі у Львові і тоді майже всі люди їхали за кордон. Сьогодні хтось зустрічає, нехай і на дуже коротких пару днів, свого Захисника, хтось їде додому до звільненого Херсону чи Ізюму, їдуть свої до своїх по країні, працюють, живуть. Бо вся наша Україна - це фортеця незламності", - додав Вакарчук. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ