Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Хто ці люди, або Фальстарт по-львівськи

Хоча офіційно вибори 2020 ще не оголошені, але деякі політичні сили вже стартували. Чи не зашвидко?

Нагадаємо, місцеві вибори 2020 року повинні відбутись 25 жовтня, але наразі більшість політичних партій ще очікують офіційного оголошення від ЦВК, а також змін до виборчого кодексу, які може прийняти Верховна рада України.

У Львові, найбільшою інтригою політичних перегонів 20 року, будуть вибори Львівського міського голови, який відтепер буде очолювати не лише Львів, а Львівську об'єднану територіальну громаду зі значно розширеними межами. Попри всі прогнози і досить наближену дату найбільш рейтингові кандидати, досі очікують з оголошенням про свою участь в боротьбі за мерське крісло. Натомість активізувались гравці другого та третього ешелонів, основною метою яких є нагадати про своє існування, вчергове покритикувати чинну владу та забронювати за собою рекламні площини.

Фото Гал-інфо.

Одним з найбільш невдалих стартів можна назвати зокрема рекламну кампанію розгорнуту Ярославом Рущишиним. Не встиг висохти клей на бордах, як стало незрозуміло, чи це реклама кандидати в мери Рущишина, чи реклама нового концертного туру гурту "Океан Ельзи".

Щоб хоч якось виправити ситуацію, вчора, 18 червня, депутати Верховної ради України протягнули руку партії "Голос" і притримали її лідера в статусі народного депутата. Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, за припинення повноважень Святослава Вакарчука проголосувало 175 народних обранців з 226 необхідних.

Фото з Facebook-сторінки "Друга приватна мемарня".

Схоже, що тепер "Голосу" добряче треба подумати над політичною стратегією не лише у Львові. Як говорив класик: "Знімати, чи не знімати - ось питання".

Фото з Facebook-сторінки "Друга приватна мемарня".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ