Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Лікарі Львівщини обговорили лікування Covid-19 з найкращими клінічними медиками України

У Центрі легеневого здоров'я у четвер, 6 травня, понад 50 лікарів з усієї Львівщини, які лікують хворих із Covid-19 на госпітальному етапі, поспілкувалися з найкращими клiнiцистами України. Про це повідомили 7 травня у пресслужбі ЛОР.
Фото ЛОР

Зустріч відбулася у межах Всеукраїнського інформаційного проєкту "Covid-19 і сепсис – новий погляд у період пандемії".

Лікарі-анестезіологи, пульмонологи, інфекціоністи, імунологи під час конференції обмінялися досвідом, обговорили цікаві та складні клінічні випадки з практики, проаналізували набуті за час пандемії знання про Covid-19.

Серед запрошених спікерів: доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, президент ГО "Асоціація анестезіологів України" Сергій Дубров; кандидат медичних наук, доцент, лікар-імунолог та алерголог Христина Ліщук-Якимович; заслужений лікар України, завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Львівського регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру В'ячеслав Бондар; доктор медичних наук, завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії Львівської лікарні швидкої допомоги Наталія Матолінець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ