Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лісівники з Львівщини вивчали досвід лісовідновлення в Туреччині

Представники Житомирського, Львівського, Рівненського, Хмельницького та Черкаського обласних управлінь лісового та мисливського господарства з 23 по 27 вересня 2019 року приймали участь у навчальному візиті до лісівників Туреччини, з метою вивчення досвіду лісовідновлення. Про це сьогодні, 30 вересня, Гал-інфо повідомили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Від Львівського ОУЛМГ участь приймав перший заступник начальника – головний лісничий Львівського ОУЛМГ Ярослав Целень, який поділився своїми враженнями про ліси та стан ведення лісового господарства в Туреччині.

У рамках візиту учасники семінару познайомились з методами природнього відновлення лісів, яке зокрема в Туреччині складає біля 70 %, а також прийняли участь у міжнародному фестивалі по «Омолодженню лісів», тобто природньому відновленні лісів.

На фестивалі були присутні лісівники з Грузії, Узбекистану, Боснії та Кіпру.

Відкрив фестиваль заступник генерального директора лісів Туреччини.

Лісівники Львівщини в черговий раз переконалися у правильній стратегії ведення лісового господарства на засадах наближеного до природи лісівництва, яке базується на природньому відновленні лісів шляхом проведення вибіркових та поступових рубок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ