Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП «Львівавтодор» запрошує на роботу контролерів

У зв’язку із впровадженням безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Львова, ЛКП «Львівавтодор» запрошує в свою команду інспекторів-контролерів, повідомляють в ЛМР.

Серед основних обов’язків контролера станом на зараз – контроль за оплатою проїзду, перевірка наявності документів, які дають право на пільговий проїзд, а також - просвітницька діяльність та допомога пасажирам із валідацією та оплатою проїзду.

«Три тижні тому ми в тестовому режимі запустили безготівкову оплату на трьох міських маршрутах. Це 28 автобусів. Зараз ми хочемо рухатися далі і збільшувати кількість автобусів, в яких працюватиме безготівкова оплата в рамках е-квитка. Відповідно, на цьому етапі, нам потрібні додаткові контролери.

Нагадаю, зараз ми не здійснюємо контроль у формі штрафування, але ми здійснюємо контроль у формі перевірки наявності оплат, а також проводимо роз’яснювальну роботу. Відтак, потребуємо людей, які б виконували ці функції», - пояснив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.  

Як зазначили у ЛКП «Львівавтодор», сьогодні на підприємстві працює 68 контролерів. Однак, у зв’язку із впровадженням безготівкової оплати на нових маршрутах, виникає потреба у додаткових спеціалістах. «До кінця серпня у нас має працювати 120 контролерів. А загалом, відповідно до штатного розпису, у нас має бути 202 контролери», - розповів керівник ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Нагадаємо, у Львові з 5 червня триває тестування безготівкової оплати проїзду на автобусних маршрутах №1А, 3А та №10.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ